Tiramisutaart

Tiramisutaart

Niveau Gemiddeld Voorbereiding 45 min Totale tijd 1 uur 45 min Hoeveelheid 10 porties Ingrediënten 2 zakjes kokoscrème santen 200 g amandelmeel 5 Medjoul dadels 4 eieren 500 g mascarpone 1 el cacaopoeder 1 el boter Bijzondere benodigdheden 1 taartvorm 22 cm 1 mixer 1...
Kruidnoten van amandelmeel en dadels

Kruidnoten van amandelmeel en dadels

Niveau Gemiddeld Voorbereiding 30 min Totale tijd 42 min Hoeveelheid 30 porties Ingrediënten 75 g amandelmeel 30 g speltmeel 2 el speculaaskruiden 1 snuf zout 3 Medjool dadels 30 g roomboter 1 ei 50 ml water Deel dit recept Print dit recept Bereiding 1 Verwarm de oven...
Soesjes met slagroom en chocolade

Soesjes met slagroom en chocolade

Niveau Gemiddeld Voorbereiding 45 min Totale tijd 1 uur 5 min Hoeveelheid 30 porties Ingrediënten 100 ml melk 100 ml water 100 g boter 100 g speltbloem 1 snufje zout 3 eieren 500 ml slagroom 1 vanillestokje chocolade ganache Deel dit recept Print dit recept Bereiding...
Banketstaaf met spijs

Banketstaaf met spijs

Niveau Gemiddeld Voorbereiding 45 min Totale tijd 1 uur Hoeveelheid 1 portie Ingrediënten 240 g amandelspijs 3 plakjes bladerdeeg 1 ei Deel dit recept Print dit recept Bereiding 1 Voor deze banketstaaf heb je spijs nodig. Deze maak je makkelijk zelf met dit recept...
Chocolade ganache

Chocolade ganache

Niveau Makkelijk Voorbereiding 10 min Hoeveelheid 1 portie Ingrediënten 100 ml slagroom 100 g pure chocolade 90% 50 ml volle melk Deel dit recept Print dit recept Bereiding 1 Voor deze chocolade ganache verhit je de slagroom in een steelpannetje. De slagroom is heet...