Chocolade Ganache

NiveauMakkelijkVoorbereiding10 minHoeveelheid1 portie

Chocolade Ganache

Ingrediƫnten
 100 ml slagroom
 50 ml volle melk

1

Voor deze chocolade ganache verhit je de slagroom in een steelpannetje. De slagroom is heet genoeg wanneer het net begint met borrelen.

2

Haal vervolgens het steelpannetje van het vuur en smelt hier de chocolade in. Klop daarna met een garde de chocola door de slagroom totdat alles is opgenomen.

3

Wil je de ganache iets dunner maken, klop er dan vervolgens nog een beetje melk doorheen.

Misschien vind je deze recepten ook lekker

Chocopasta met HazelnotenChocopasta met Hazelnoten

Tarte TartinTarte Tartin met Appels en Dadelpasta

DadelpastaDadelpasta van Medjoul dadels

Ingredienten

Ingrediƫnten
 100 ml slagroom
 50 ml volle melk

Bereiding

1

Voor deze chocolade ganache verhit je de slagroom in een steelpannetje. De slagroom is heet genoeg wanneer het net begint met borrelen.

2

Haal vervolgens het steelpannetje van het vuur en smelt hier de chocolade in. Klop daarna met een garde de chocola door de slagroom totdat alles is opgenomen.

3

Wil je de ganache iets dunner maken, klop er dan vervolgens nog een beetje melk doorheen.

Chocolade Ganache

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *