Amandelspijs van Amandelmeel en Dadelpasta

NiveauMakkelijkVoorbereiding15 minHoeveelheid1 portie

Amandelspijs suikervrij

Ingrediƫnten
 240 g amandelmeel
 4 el dadelpasta
 1 ei
 1 biologische citroen

1

Voor deze amandelspijs rasp je de schil van de citroen totdat je ongeveer 1 theelepel hebt. Doe vervolgens het amandelmeel in een kom en voeg de eetlepels dadelpasta en de citroenrasp toe. Meng alles door elkaar tot je er een niet al te plakkerige bal van kan draaien.

2

Heb je tijd? Laat dit dan 2 dagen in de koelkast staan, zodat de smaken goed met elkaar vermengen. Vlak voor het verwerken van de spijs kneed je er een eidooier doorheen.

Misschien vind je deze recepten ook lekker

Chocopasta met HazelnotenChocopasta met Hazelnoten

Banketstaaf met SpijsBanketstaaf met Spijs

DadelpastaDadelpasta van Medjoul dadels

Ingredienten

Ingrediƫnten
 240 g amandelmeel
 4 el dadelpasta
 1 ei
 1 biologische citroen

Bereiding

1

Voor deze amandelspijs rasp je de schil van de citroen totdat je ongeveer 1 theelepel hebt. Doe vervolgens het amandelmeel in een kom en voeg de eetlepels dadelpasta en de citroenrasp toe. Meng alles door elkaar tot je er een niet al te plakkerige bal van kan draaien.

2

Heb je tijd? Laat dit dan 2 dagen in de koelkast staan, zodat de smaken goed met elkaar vermengen. Vlak voor het verwerken van de spijs kneed je er een eidooier doorheen.

Amandelspijs van Amandelmeel en Dadelpasta

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *