Niveau
Makkelijk
Voorbereiding
15 min
Totale tijd
30 min
Hoeveelheid
2 porties
Ingrediƫnten
- 350 g Griekse yoghurt
-
2 eieren
-
120 g bloem
-
1 tl bakpoeder
-
150 g blauwe bessen
Bereiding
1
Voor deze suikervrije, luchtige pannenkoeken voeg je eerst bloem toe in een grote, glazen schaal. Meng hier vervolgens het bakpoeder doorheen.
2
Doe de yoghurt in een andere kom en klop glad met een garde. Klop er vervolgens de 2 eieren doorheen. Voeg dit daarna toe aan de bloem en roer alles goed door elkaar.
3
Verhit een koekenpan met een klontje boter op hoog vuur. Schep met een soeplepel het beslag in de pan. Je kunt de pannenkoekjes omdraaien wanneer de randjes droog worden.
4
Gebruik de blauwe bessen als topping. Ook lekker met een snuf kaneel en een eetlepel Griekse yoghurt.